Menu na imprezy okolicznościowe
GRILL MENU
49 zł/osoba
Do wyboru dwa ciepłe dania (2 porcje na osobę):
Dania główne z grilla:
- Kiełbaski i kaszanki wiejskie,
- Piersi z kurczaka,
- Szaszłyki, karkówki,
- Grillowane warzywa.
- Sałatka z sosem vinaigrette,
- Pieczone ziemniaczki z sosem czosnkowym,
- Pieczywo ciemne i jasne,
- Sosy do mięs do wyboru.
MENU BANKIETOWE
49 zł/osoba
Dania w postaci szwedzkiego stołu:
- Szaszłyki koktajlowe w kilku odmianach, np. z mozzarellą, pomidorkami cherry i świeżą bazylią lub z grillowanym kurczakiem z ananasem,
- Szynka parmeńska z melonem,
- Sałatka grecka,
- Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, sosem czosnkowym i parmezanem,
- Deski serów z żurawiną i orzechami,
- Pieczywo ciemne i jasne.
MENU BANKIETOWE II
79 zł/osoba
Dania główne z grilla:
- Kiełbaski i kaszanki wiejskie,
- Piersi z kurczaka,
- Szaszłyki,
- Karkówki,
- Grillowane warzywa.
Dania w postaci szwedzkiego stołu:
- Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, sosem czosnkowym i parmezanem,
- Sałatka grecka z sosem winegret,
- Szaszłyki koktajlowe w kilku odmianach, np. z mozzarellą, pomidorkami cherry i świeżą bazylią lub z grillowanym kurczakiem z ananasem,
- Szynka parmeńska z melonem,
- Deski serów z żurawiną i orzechami,
- Deski mięs pieczonych, oraz wędlin z chrzanem,
- Smalec w beczułce z ogórkiem małosolnym/kiszonym,
- Śliwka kalifornijska w bekonie.
Dodatki:
- Pikle - papryczki marynowane, cebulki marynowane,
- Pieczywo ciemne i jasne,
- Wybór sosów do mięs.
Deserki koktajlowe:
- Puszysty sernik posypany tartymi migdałami,
- Szarlotka.
Soki 100% (jabłko, pomarańcz), woda mineralna.
MENU BANKIETOWE VIP
119 zł/osoba
Zupa do wyboru:
- Rosół,
- Żurek,
- Strogonow,
- Krem z brokuł.
Dania główne:
- Pieczony schab w morelowej glazurze,
- Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym,
- Pierś kurczaka w sosie z suszonych pomidorów,
- Kiełbaski i kaszanki wiejskie,
- Piersi z kurczaka,
- Szaszłyki,
- Karkówki,
- Grillowane warzywa,
- Łosoś z grilla,
- Pieczone ziemniaczki z sosem czosnkowym.
Dania w formie szwedzkiego stołu:
- Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, sosem czosnkowym i parmezanem,
- Sałatka grecka z sosem winegret,
- Szaszłyki koktajlowe w kilku odmianach, np. z mozzarellą, pomidorkami cherry i świeżą bazylią lub z grillowanym kurczakiem z ananasem,
- Szynka parmeńska z melonem,
- Warzywne słupki z dipami,
- Deski serów z żurawiną i orzechami,
- Deski mięs pieczonych, oraz wędlin z chrzanem,
- Tartinki z szynką wiejską i kiełkami,
- Tartinki z łososiem i musem chrzanowym,
- Mini kanapeczki bankietowe na pszennej bagietce,
- Smalec w beczułce z ogórkiem małosolnym/kiszonym,
- Śliwka kalifornijska w bekonie,
- Śledziki w 3 smakach.
Dodatki:
- Pikle - papryczki marynowane, cebulki marynowane, oliwki, korniszony z chilli,
- Pieczywo ciemne i jasne,
- Wybór sosów do mięs.
Deserki koktajlowe:
- Puszysty sernik posypany tartymi migdałami,
- Szarlotka,
- Filetowane owoce.
Kawa, herbata, soki 100% (jabłko, pomarańcz, czarna porzeczka, pomidorowy, multiwitamina, grejfrut), Cola, Fanta, Sprite, Tonic.
Podane ceny są cenami netto.